Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Adatbázis
//Adatbázis : A színfalak mögött

A színfalak mögött


Hogy készül egy anime? Nagy kérdés, amit igazából minden animációs műnél ugyanúgy feltehetnénk, bár amerikai animáció esetében a werkfilmek többnyire kielégítő válasszal szolgálnak, de animék terén ritkán kapunk bármilyen konkrét információt azon kívül, hogy az animátorok gyakran éhbérért dolgoznak. De mi van még?

Természetesen a kiindulópont itt is egy bizonyos alap, jelen esetben a játék története, amit a stúdió eljuttat a producerhez, aki ebből az egészből a karakter designer és háttértervezők segítségével próbál megalkotni egy olyan vázat, amire a részeket megtervező személyek és animátorok támaszkodhatnak, helyenként extra ötleteket aggathatnak. Később ezt küldik át az animátor brigádnak, ahol itt a megszokott eljárás megy végbe a kapott story board általában tartalmazza egy jelenet vagy mozzanat kulcsfontosságú részeit, amikből többnyire 5 fér el egy lapon, a lap másik felén pedig hasznos utasítások vannak. Utána jön a kinézet szerkesztése, ami részben abból áll, hogy a meglévő háttereket megfelelő módon próbálják összeilleszteni a részek képkockáival.

Miután az így keletkezett képekre a producer okét ad, ismét továbbítják őket a személyzetnek, akik ezúttal végleges formába öntik az eltervezett háttereket. Innentől pedig kezdetét veheti az általunk is ismert képről-képre rajzolás. Ha érdekel a téma az alábbi linken megnézheted a pontos mozzanatokat, amik az animálás körül zajlanak. [Youtube], akit inkább a tradicionális módszer érdekel, itt egy videó 1993-ból a Sailor Moon készítéséről, azokból az időkből, mikor még minden mozzanatot kézzel csináltak. [Youtube]

Visszakanyarodva a témánkhoz, hogy készül egy Inazuma Eleven rész? Hála az Animage magazin 2010-es számának most megtudhatjuk!

Először Tomioka átfutja Hino eredeti művét és azzal dolgozik, kibővítve a részeket, mivel a játékok anyaga túl kevés lenne ahhoz, hogy normálisan megtöltsenek egy részt. Ezt a tervet később prezentálja a sorozat jelenet-rendezőinek, akikkel általában minden részt 5 kisebb szegmensre osztanak 5 hétre lebontva, annak ellenére, hogy néha csak pár másodpercnyi időt kapnak ez részből. A  részhez tartozó szöveganyagot általánosan 4-5ször írják át vagy épp teljesen újra ez alatt az öt hetes munka alatt.

A csapat minden héten összeül a nagy kerekasztalnál az alábbi leosztásban:

Tomioka még meg is jegyzi, hogy néha ezek a röpke megbeszélések, akár fél naposak is lehetnek és néha már szuper-dimenzionális megbeszélésnek hívják őket.

A részekhez tartozó heti bölcsességet akkor választják ki, mikor a szövegen dolgoznak. Hino általában Endou bölcsességeire szavaz, mert szeretne bátorító mondatokat prezentálni a közönségnek. Néha maga a csapat is csak néz, hogy mennyire gondolhatja komolyan a főnök ezeket a bölcsességeket.  Például a 86. részben Fukushima választotta a „Minél később nyílik egy virág, annál szebb lesz.” mondást, de hozzáadta Endou „haa…”ját is, mert úgy gondolta a gyerekeknek ugyanez lenne a reakciója.

Yamada a 12. rész óta a Teikokus ügyekre specializálódott.
Ezzel szemben Fukushima specialitása… Rika! Tomioka még meg is jegyzi, hogy Rika még fel sem tűnt a 2. évad nyitányában, de szerettek volna adni neki egy kis személyiséget, így jött az Ichinosés szál.
Higuchi ugyan nem vett részt az Aliea arc szerkesztésében, de az FFI idejére visszatért és a legtöbb Tobitaka, Toramaru és Fidio központú epizódot neki köszönhetjük.
Inari a meccsekért felelős és úgy véli azokat a legegyszerűbb megírni.

© Copyright - Project:Inazuma

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!