Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Csapatos rendelés

A csapatos rendelések animés körökben elterjedt események, mikor az emberek nem akar súlyos összegeket kifizetni, hogy az egész szettből megszerezze azt az egy vagy kettő neki kellő darabot. Mivel voltak visszajelzések, hogy ebbe ti is szívesen benne lennétek gondoltam próba szerencse, hátha összejön esetleg egy kettő ilyen közös buli. Itt megjegyezném, hogy ebből anyagi hasznunk nem származik, mivel plusz költségeket nem teszünk rá csak gazdát keresünk azoknak a daraboknak, amik a dobozukban porosodnának.

Fontos!! Ha valaki jelentkezik valamiért ne mondja vissza az utolsó pillanatban mikor már megrendeltük a cuccokat. Továbbá a rendelés csak akkor jöhet össze, ha minden darabra találunk jelentkezőt.

 

 

 

 

  • <szabad> - Szabad hely a rendelésben
  • Piros - Foglalt/Fizetetlen
  • Zöld - Fizetett
  • Narancs - Postázva
  • Szürke- Beérkezett
  • Lila - Bizonyos körülmények között érdekelt (pl. ha senki másnak nem kell)
Még nincs hozzászólás.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
 
Állapot
 

Liocott Sziget Legendája! 
 

Belevetjük magunkat az eddig talán legtermészetfelettib meccs-sorozatba. Űrlények után Endouék egyszerre húzzák ki a gyufát a Pokol és a Mennyország szolgálóinál.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016