Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Csapatos rendelés

A csapatos rendelések animés körökben elterjedt események, mikor az emberek nem akar súlyos összegeket kifizetni, hogy az egész szettből megszerezze azt az egy vagy kettő neki kellő darabot. Mivel voltak visszajelzések, hogy ebbe ti is szívesen benne lennétek gondoltam próba szerencse, hátha összejön esetleg egy kettő ilyen közös buli. Itt megjegyezném, hogy ebből anyagi hasznunk nem származik, mivel plusz költségeket nem teszünk rá csak gazdát keresünk azoknak a daraboknak, amik a dobozukban porosodnának.

Fontos!! Ha valaki jelentkezik valamiért ne mondja vissza az utolsó pillanatban mikor már megrendeltük a cuccokat. Továbbá a rendelés csak akkor jöhet össze, ha minden darabra találunk jelentkezőt.

 

 

 

 

  • <szabad> - Szabad hely a rendelésben
  • Piros - Foglalt/Fizetetlen
  • Zöld - Fizetett
  • Narancs - Postázva
  • Szürke- Beérkezett
  • Lila - Bizonyos körülmények között érdekelt (pl. ha senki másnak nem kell)
3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.04.07. 00:10
Tate

Köszi a választ! Láttam én is hogy mostanság kevesebb és drágább is lett a legtöbb inazumás cucc, ezért remélem hogy az ares no tenbin majd népszerűbbé teszi a franchise-t ahhoz hogy több cucc legyen és több animés shop is áruljon belőlük. Amiami-n már néztem az InaGo-s kulcstartókat, de lehet inkább csak figurát fogok rendelni innen.

2018.04.06. 18:14
Nitta

Szia! Egyelőre nem tudom biztosan megmondani. Mostanában nagyon megugrottak a cuccok árai és nem szívesen kockáztatom, hogy a nyakamon maradjon, de ha lesz valami az olcsóbb kategórik közül szerintem esélyes. Az egyik legmegbízhatóbb bolt amúgy az amiami.com, de náluk csak szettben vannak dolgok.

2018.03.28. 19:10
Tate

Hello! Bocsi hogy itt kérdezem, de fogtok még valamikor ilyen csoportos rendeléseket csinálni? Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ajánlani ahol inazumás cuccokat (leginkább kulcstartókat vagy kitűzőket) árulnak? 

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!