Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Csapatos rendelés

A csapatos rendelések animés körökben elterjedt események, mikor az emberek nem akar súlyos összegeket kifizetni, hogy az egész szettből megszerezze azt az egy vagy kettő neki kellő darabot. Mivel voltak visszajelzések, hogy ebbe ti is szívesen benne lennétek gondoltam próba szerencse, hátha összejön esetleg egy kettő ilyen közös buli. Itt megjegyezném, hogy ebből anyagi hasznunk nem származik, mivel plusz költségeket nem teszünk rá csak gazdát keresünk azoknak a daraboknak, amik a dobozukban porosodnának.

Fontos!! Ha valaki jelentkezik valamiért ne mondja vissza az utolsó pillanatban mikor már megrendeltük a cuccokat. Továbbá a rendelés csak akkor jöhet össze, ha minden darabra találunk jelentkezőt.

 

 

 

 

  • <szabad> - Szabad hely a rendelésben
  • Piros - Foglalt/Fizetetlen
  • Zöld - Fizetett
  • Narancs - Postázva
  • Szürke- Beérkezett
  • Lila - Bizonyos körülmények között érdekelt (pl. ha senki másnak nem kell)
3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2018.04.07. 00:10
Tate

Köszi a választ! Láttam én is hogy mostanság kevesebb és drágább is lett a legtöbb inazumás cucc, ezért remélem hogy az ares no tenbin majd népszerűbbé teszi a franchise-t ahhoz hogy több cucc legyen és több animés shop is áruljon belőlük. Amiami-n már néztem az InaGo-s kulcstartókat, de lehet inkább csak figurát fogok rendelni innen.

2018.04.06. 18:14
Nitta

Szia! Egyelőre nem tudom biztosan megmondani. Mostanában nagyon megugrottak a cuccok árai és nem szívesen kockáztatom, hogy a nyakamon maradjon, de ha lesz valami az olcsóbb kategórik közül szerintem esélyes. Az egyik legmegbízhatóbb bolt amúgy az amiami.com, de náluk csak szettben vannak dolgok.

2018.03.28. 19:10
Tate

Hello! Bocsi hogy itt kérdezem, de fogtok még valamikor ilyen csoportos rendeléseket csinálni? Vagy esetleg tudtok olyan oldalt ajánlani ahol inazumás cuccokat (leginkább kulcstartókat vagy kitűzőket) árulnak? 

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016