Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Fancuccok
//Fancuccok : Egyéb

Egyéb


Természetesen híres anime lévén Inazumából is van minden, mi szemszájnak ingere. Egészen az apró mütyűröktől a nagyobb gyűjtői dolgokig épp ezért minden felsorolni nehéz lenne :)

Nintendo-s franchiseként természetesen a legegyértelműbb az ehhez járó kiegészítők sokasága. Tokok, védőfóliák sőt még saját stylust is szerezhetsz az Inazuma Eleven játékok mellé! Természetesen majdnem mindegyik konzolhoz van így senki sem marad ki.

A könyvjelzőket azt hiszem nem kell bemutatnom, mivel már volt példa közös rendelésre. Általában exkluzív képek vannak rajtuk, amiket csak erre az alkalomra rajzoltak és máshol, hogy úgy mondjam, nem megtekinthetőek. Méretre 50x130mm-esek és az anyaguk erősebb múanyagból van így elég ídőtálló darabok.

Mivel Japánról van szó így hasonlóképpen az Európai címekhez (pl. Moomin) az arratévedt látogató ennivalókból sem maradhat ki. Focilabdás ramen, csokoládék, cukrok, rágók és sütemények megannyi színben és formában vásárolhatók fel a szigetországban. Inazumához hűen a focilabdás formájú, színezésűek a legnépszerűbbek és elterjedtebbek. Hogy legyen is miben tárolni az ennivalót természetesen van külön bentodoboz.

Viszont a leghíresebb és egyben legtöbb fajtával rendelkező rajongói cucc nem más, mint a posztergyűjtemények, amikből jelenleg több, mint 6 szettet adott ki az Ensky és garantáltan mindenki megtalálja köztük a kedvenc karakterét esetleg csapatát. Ha nem akarod kitenni őket, akkor pedig van külön a gyűjtésükre való mappa.

A méretük mondjuk nem olyan nagy, mint ahogy azt az ember várná, mivel akkorák, mint egy A3-as poszter hozzában félbevágva, de anyagra jóval tartósabbak.

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!