Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Fancuccok
//Fancuccok : Egyéb

Egyéb


Természetesen híres anime lévén Inazumából is van minden, mi szemszájnak ingere. Egészen az apró mütyűröktől a nagyobb gyűjtői dolgokig épp ezért minden felsorolni nehéz lenne :)

Nintendo-s franchiseként természetesen a legegyértelműbb az ehhez járó kiegészítők sokasága. Tokok, védőfóliák sőt még saját stylust is szerezhetsz az Inazuma Eleven játékok mellé! Természetesen majdnem mindegyik konzolhoz van így senki sem marad ki.

A könyvjelzőket azt hiszem nem kell bemutatnom, mivel már volt példa közös rendelésre. Általában exkluzív képek vannak rajtuk, amiket csak erre az alkalomra rajzoltak és máshol, hogy úgy mondjam, nem megtekinthetőek. Méretre 50x130mm-esek és az anyaguk erősebb múanyagból van így elég ídőtálló darabok.

Mivel Japánról van szó így hasonlóképpen az Európai címekhez (pl. Moomin) az arratévedt látogató ennivalókból sem maradhat ki. Focilabdás ramen, csokoládék, cukrok, rágók és sütemények megannyi színben és formában vásárolhatók fel a szigetországban. Inazumához hűen a focilabdás formájú, színezésűek a legnépszerűbbek és elterjedtebbek. Hogy legyen is miben tárolni az ennivalót természetesen van külön bentodoboz.

Viszont a leghíresebb és egyben legtöbb fajtával rendelkező rajongói cucc nem más, mint a posztergyűjtemények, amikből jelenleg több, mint 6 szettet adott ki az Ensky és garantáltan mindenki megtalálja köztük a kedvenc karakterét esetleg csapatát. Ha nem akarod kitenni őket, akkor pedig van külön a gyűjtésükre való mappa.

A méretük mondjuk nem olyan nagy, mint ahogy azt az ember várná, mivel akkorák, mint egy A3-as poszter hozzában félbevágva, de anyagra jóval tartósabbak.

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016