Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Fancuccok
//Fancuccok : Nintendo

Nintendo


Kevesen tudják, de a sorozat először nem mangaként vagy animeként indult útjára, hanem videójátékként. Méghozzá a Nintendo DS konzolon. Ezek közül eddig Angol/Spanyol/Német fordítást csak az első két installáció kapott, de remélhetőleg jövőre érkezik a harmadik, ami lezárja a DS szériát és utat engedhet a GOnak.


Az első játék igazából az anime első évadának bővített kiadásának felel meg, vagy inkább az anime a játék butított verziója? Mindenesetre sok új sztori elemmel bővíti ki az ismert univerzumot.
+Az Inabikari Tréning Központban a játék befejezése után, véletlenszerűen megjelenik Professor Layton ötfős csapata
   

Firestorm
Jp: 09.10.01. | Eu: 2012.03.21.

Blizzard
Jp: 09.10.01 | Eu: 2012.03.21.

Az anime a második évadának alapja, ismételten némi eltéréssel a sztori szempontjából, néhány iskola valamivel több szerepet kap és az események is kicsit eltérnek az animében látottaktól. Ennél vezette be a Level-5 a Pokémonéhoz hasonló dupla kiadást és a lány scoutokat.

+ Natsumi több szerepet kap +Aki több szerepet kap
+ Prominence + Diamond Dust
+ Endou Kanon begyűjthető karakter +Gouenji Masato begyűjthető karakter
 


Bomber
Jp: 09.10.01. | Eu: 13.


Spark
Jp: 09.10.01. | Eu: 13
Az új játékban visszatérnek az Alieások és az első játékből megismert emberek, amíg új csapatokkal bővül a lista. Igen, Endouk ezúttal nemzetközi pályán teszik próbára magukatKorea, Ausztrália, Anglia és egyéb országok ellen. A játékban nagy újításnak számít a hissatsu-taktikák használata.
+Rococo története részletesebb +Fideo története részletesebb
+Hell Army Z (démonok) +Messengers of the Sky (angyalok)


Shine
Jp: 11.12.15. | Eu: 2014


Dark
Jp: 11.12.15. | Eu: 2014
A Go, mint tudjuk 10 évvel az első három játék után játszódik, Matsukaze Tenmával a főszerepben. Újításként behozták az Avatár nevű persona idézős rendszert és a bajnokság pályái is extrémebb formát öltöttek az országos fordulóban.
+Unlimited Shining és Souther Claw +Ancient Dark és Northern Fang
+Endou felesége Natsumi +Fuyuka
+Hiroto és Midorikawa több szerepet kap +Kazemaru kap szerepet
+Hiroto, Natsumi játszható karakter +Aphrodi, Fuyuka
   

Neppuu
Jp: 12.12.13. | Eu: 2015.07

Raimei
Jp: 12.12.13. | Eu: 2015.07
A Holy Road után egy jövőből jött szervezet úgy dönt eltörli a focit a jövőből megakadályozva ezzel a Feida nevű szervezet megalakulását. Tenmáéknak a fontos történelmi személyeket végiglátogatva kell megküzdeniük velük, miközben próbálnak nem beleturkálni a jövőbe. A játékban először jelenik meg az Avatárok páncélkénti használata és a játékosok miximaxolása.
+Tsukigami no Ichizoku [vérfarkas csapat] +Vamp Time [vámpír csapat]
+Amemiya Taiyou & Yamano Ban +Hakuryuu & Oozora Hiro
+Raimon Ikemen Verseny +Az Aliea Akadémia Visszatér
   

 

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!