Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Fancuccok
//Fancuccok : Figurák

Figurák


Ezek a figurák már kicsit különböznek a Gashaponoktól és árkategóriában is pár száz yennel magasabban mozognak. Úgy igazából Inazuma Elevenhez nagy figurákat sosem csináltak. Esetleg a fanok maguknak fabrikáltak pár meglepően jó darabot maguknak a kedvenceikről. De a hivatalos kiadások valamiért mindig kis szettekben érkeztek. A lenti IE szettből létezik egy másik verzió Fideoval és Fubukival kiegészítve.

A kis figurák közül egyedüli kivételt képez a GO főszereplőhármasa, akik először a 2012-es nyári Wonderfesten tűntek fel, majd később bejelentés követte a még festetlen figurákat, miszerint a Sen-ti-nel cég tényleg készül egy ilyen kiadásra. Viszont a fanok örömére csak egyenként lehet őket majd megvenni és az áruk darabonként 3000 Yen (~8000 Ft) körül mozog, ami ha nem a magyar zsebeket nézzük, még egész olcsó egy figurához képest.

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016