Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

//Fancuccok
//Fancuccok : Kulcstartók

Kulcstartók


Ha fancuccok, akkor egészen biztosan mindehez van minimum egy féle összegyűjthető kulcstartó szett! Elvégre ki ne szeretné a táskájára aggatni az aktuális kedvencét! (Főleg Japánban.)

Igyekszem bővíteni a képdömpinget, de nehéz jóminőségű fotókra bukkanni. :)

Aki járt már kisközértben nyilván találkozott azokkal a tekerős bigyókkal, amikből 200 forintért Csőrikés vagy Micimackós kis apró mobilfityegőket lehet szerezni. Japánban az ilyet természetesen Inazumával is megcsinálták és szinte a főbb karaktereket bel lehet gyűjteni az ilyen gépekből. (és Aphrodi igazi ritkaság)

 

A gumis kulcstartók már a kicsit drágább árkategóriába tartoznak és ez nem csak a csomagolásukon, de a minőségükön is meglátszik. Méretük körülbelül 5 centi és netről csakis szettként lehet berendelni, míg boltban egyenként zsákbamacska alapon tudsz kihúzni belőlük, mivel a dobozra sosem írják rá mit rejteget.

A sorozatból eddig csak a GO Chrono Stone sorozata kapott ilyen merchandiset. Állítólag az előrendelők kapnak egy rózsaszín Wonderbatot is a szetthez, de ezt csak a megjelenés után tudom biztosan, mivel lehet, hogy ez csak egy Inazuma Shopos akció. ^^"

Ha pedig se a figurás, se a gumis kulcstartók nem jöttek be még mindig ott a lehetőségünk pár fémkulcstartó beújítására. Ezeket már egyenként árusítják és az áruk körülbelül 500 yen, viszont cserébe a főbb karakterekről, csapatkapitányokról és miximax formájukról is készült :)

 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!