Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

Főoldal

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Tales of Zestiria - Hajléktalan Sephiroth

  2016.09.01. 18:02

Sorey és Lailah menetelnek tovább a hegyek között, ahol nem csak egy sárkány várja őket, hanem az említett bestia kishúga, a földszeráf Edna. Viszont a legenda szerint, ha egy szeráfot hatalmába keríti az elkeseredés és hellionná válik, ha egyszer eljut arra a szintre hogy sárkány alakot vesz fel már nem lehet megmenteni... vagy mégis?

Közben szép lassan elkezdtem kicserélni a Vimeós linkeket. Az este folyamán a 7. rész online fájlát is cserélni fogom, hátha ezzel megoldódik a HD verzió hiánya, valószínűleg az előző heti netkimaradás megzavarta a feltöltés bitjeit.

[8. rész - Rayfalke Lélekorom | Mega] [Felirat letöltése]

Tales of Zestiria - Hárman négyfelé

  2016.08.26. 09:41

Kis csúszással ugyan, szakadozó nettel megcifrázva, de elkészült a 7. rész!

Mikleo bizonytalanságá kihasználva végre tettre szánja el magát és külön útra egy, miközben Sorey és Lailah úgy döntenek sárkánylesre indulnak és meglátogatják a rayfalkei lélekormot, abban a reményben, hogy a tűzokádó bestia nyomára bukkannak.

[7. rész - Mindenki a Maga Útján | Mega] [Felirat Letöltése]

Eredményhirdetés!

  2016.08.24. 21:56

Végre megszülettek a zsűrizés eredményei, amit 2+3 ember követett el :D Mindenkinek köszönöm szépen a részvételt, ismét nagyon szép alkotások érkeztek, amik közül nehéz volt eldönteni az első hármat. Valahogy csak sikerült.

A győztesekkel hétvégén fogom tudni felvenni a kapcsolatot, hogy megbeszéljük a nyeremény kiosztásának mikéntjét. ;)

Végre!

  2016.08.21. 09:46

Ezennel büszkén kijelenthetem, hogy sikerült egybe rendeznem és megcsinálnom a verseny nevezőinek galériáját. Ha valaki küldött be munkát, de nem látja magát a listán, jelezze felém keddig. Lehetséges, hogy a levelét elnyelte az éter.

Szerdán viszont kegyetlenül eredményt hirdetünk!

Tales of Zestiria - Kötelező sárkány

  2016.08.18. 12:05

Ezzel az epizóddal pedig búcsúzunk Velvetéktől, hogy vasárnap visszatérjünk Sorey történetéhez, ahol talán végre szemtanúi leszünk a híres összeveszésnek. A hangsúly persze a talánon van.

[6. rész - Velvet Crowe || Mega] [Felirat Letöltése]

Pár nap szünet

  2016.08.17. 10:26

Amint említettem már a vendégkönyvben is, volt egy közelgő bölcsességfog kikapós mókám, amire hétfőn be is neveztem magam azóta pedig pocokként tengetem napjaimat. Ez annyiban rossz, hogy jelen helyzet szerint még 1-2 napig nem igazán tudok az oldallal és a projektekkel bíbelődni.

Tales of Zestiria - Egy év előre, ezer év hátra

  2016.08.13. 08:14

És ahogy Sorey és Mikleo megígérték az 5. és 6. rész nem róluk szól, hanem egy személyről, aki a Zestiria most megjelenő előzményjátékában szerepel.

És mivel a Vimeo is beintett a letöltéseknek így jelenleg próbálom leporolni az ezer éve nem használt Mega tárhelyünket. Este érkezik az mp4 verzió!

[5. rész - A Káosz Hajnala | Mega] [Felirat Letöltése]

Shopdate!

  2016.08.04. 18:01

És ha már fandom, akkor ránéztem egy kicsit a Shop részlegre. Mivel van jó pár Inás cucc, ami csak porosodik nálam így azok közül egy jó adagnyi ismét felkerült :D Puzzle, poszter, kulcstartó hegyek... meg ami épp a kezemügyébe került.

A fandom újra él!

  2016.08.01. 21:36

Úgy tűnik, végre megtört a jég minden értelemben, hiszen Meme jóvoltából új fanfic-el gazdagodhatott picinyke archívumunk! A művet az alábbi linken olvashatjátok!

Továbbá mivel jeleztétek, hogy páran időt kértek a versenyt augusztus 5. éjfélig meghosszabbítottam. Viszont utána végleg vége a nevezésnek! :)

Tales of Zestiria 4. rész - Valami bűzlik Ladylakeben

  2016.08.01. 16:31

Avagy az epizód melyben közelebbi betekintést nyerhetünk Alisha rezidenciájába, Sorey pantomímesként a láthatatlan barátait mutogatja, majd a fiúk megszállott régészek hírnevükhöz hűen, megtalálják az új világ első romját.

Jövőhéten kicsit elkalandozunk a Pásztortól és az 5-6. részben kapunk egy kis ízelítőt a hamarosan megjelenő Tales of Berseria történetéből.

[4. rész - A Pásztor Sorsa || Mega] [Felirat letöltése]

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Állapot
 

Liocott Sziget Legendája! 
 

Belevetjük magunkat az eddig talán legtermészetfelettib meccs-sorozatba. Űrlények után Endouék egyszerre húzzák ki a gyufát a Pokol és a Mennyország szolgálóinál.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016