Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

Főoldal
Főoldal : Kis tavaszi összefoglaló

Kis tavaszi összefoglaló

  2017.05.10. 06:24

Gondolom azért sokan észrevettétek, hogy a részek belassulása mellett a főoldalról is eltűntek a hírek. A szemfülesek már kikódfejthették a különböző helyeken mondott dolgokból, hogy majdnem 2 hónapig aktív munkakeresésébe fogtam Viszont...


Aki tudja mi ment végbe ezek előtt, azt is tudja, hogy ez a kihagyás fontos változásokat hozott. Nem csak azért mert az új helyemen lényegesen kevesebb teher van rajtam, kezdve ott, hogy nem 12 órákat kell gyakran egymás utáni napokon "könnyű fizikai" munka és embertömegek mellett lehúznom. De lelkileg sem érzem magam zokninak.

Egyelőre próbálom kidolgozni a kiadási tervet, ami igazodik az asztali gép jelenlegi hozzáférhetőségéhez, illetve hogyan oldhatám meg a fordítást, hogy mindenre legyen egy kis időm.

Viszont az élet nem állt meg teljesen az alatt az 5 hónap alatt, szóval lássuk mik is történtek. Először lássuk az aktualitásokat.

¤ Visszatért a régi arculat! Aki esetleg az Inazuma előtt is ismerte a Phantasmagoria nevet tudhatja, hogy általában videójátékok adaptációival foglalkoz(t)unk. Ezt a közeljövőben szeretném visszahozni.

¤ Felkérést kaptam egy angol fordítótól egyben régi kedves ismerősömtől japán források szkennelésére. Ez a jövőben lesz fontos, ha sikerül lenyomnunk a maradék két kötetet. Címet még nem mondok, de egy számomra nagyon fontos történetről van szó.

¤ Hamarosan véget ér a  A Lány, aki szerette a macaront és valamiért ezer évig élt regény fordítása! Vélhetően jövőhét végén már kint lesz a teljes kötet :^)

¤ Visszatöltöttem az ezer éve elérhetetlenné vált The Legend of Zelda 4Swords fordításaimat és hozzáadtam két fejezetet! Még májusban ezt is szeretném befejezni, lévén csak 2 fejezet nincs kész fordításügyileg.

¤ Splatoon manga adatlap kész, illetve tölthető a 2. fejezet! Első körben a főtörténet szálat szeretném befejezni. Szerencsére egészen az utolsó fejezetig jó minőségű alapanyag áll rendelkezésemre, viszont az utolsó fejezet saját szkenn/saját japán fordítás lesz. Ezért előre is elnézést kérek. ORZ

¤ Egy újabb játék tölthető magyar fordítással! Az áldozat LiEat névre halgat. Fogyasszátok egészséggel!

¤ Idén 15 éves a Kingdom Hearts, ennek örömére már folyamatban van a regényfordítás. Várhatóan a Macaronos lány könyve után fog indulni. A történetben egy fiú, Goofy és Donald Kacsa mentik meg  világokat a sötétség seregeitől.

¤ Nyáron várható 2 movie (mind2 Level-5 témában *kacsint kacsint*) illetve egy 90'es évekbeli kis 40 perces OVA.

¤ Próbálok slotokat létrehozni. Ami azt jelenti, hogy egyszerre 2 futó nem-inazuma projekt lehet minden téren. 2 regény, 2 manga ééés ennyi.

Ennyi lenne a mese egyelőre. Köszönöm a türelmet.

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

inazuma eleven 3 évadját abbahagyták a forditást?

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
 
7 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.05.13. 16:07
Karma

Ha szabad kérdeznem, akkor a Kaitou Jokerrel mi lesz?

2017.05.14. 17:16
Nitta

Szia! Hamarosan jön a folytatása. A 36. rész már égetésre kész, csak egyszerűen nem férek asztali az géphez.

2017.06.07. 22:07
Dani

akkor az inazuma eleven részeket nem is folytatjátok?

2017.06.08. 05:53
Nitta

Ezt miből sikerült leszűrni?

2017.06.08. 10:16
Dani

Mert írtátok hogy más anime-vel is elkeztetek foglalkozni

2017.10.03. 21:38
endou

inazuma eleven 3 évadját abbahagyták a forditást?

2017.10.14. 11:09
Nitta

Ha abbahagynám arról egészen biztsan írnék egy hírt a főoldalon. Simplán annyi, hogy jóideje nem férek hozzá ahhoza  géphez amin a részeket égetni szoktam.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!