Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

Főoldal
Főoldal : Zene Update!

Zene Update!

  2016.10.23. 18:08

Ma úgy döntöttem hasznosan töltöm a vasárnapot, így kaptok pár új feliratos videót, amire Inazuma téren 4 éve nem volt példa... Hopsz.... Youtube-on megtekinthető Tenma Soyokaze Dream [Zefír Álom] karakterdala és a Danball Senki 1Dream című első openingje magyar felirattal. Nyugodtan lehet dobálni kérésekkel, hogy mik legyenek a következő áldozatok :) 

Emellett tölthető a Danball Senki 1. Original Soundtrackje!


8 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.10.24. 22:43
KBMKate
Hát nem tudom, hogy Chrono Stone-ost elfogadsz-e, de Kimi dakara esetleg? :3
Idézet
2016.10.26. 16:03
Nitta

Mivel az Ina zenéje nem spoileres, így persze :D

Idézet
2016.10.26. 16:45
Noriko
Ha szépen megkérlek leforfítos majd a 4B-t (Bad Boys Brother's Blues-t)? https://m.youtube.com/watch?v=vleVr0Qf7Nw
Idézet
2016.10.26. 16:45
Noriko
Ha szépen megkérlek leforfítos majd a 4B-t (Bad Boys Brother's Blues-t)? https://m.youtube.com/watch?v=vleVr0Qf7Nw
Idézet
2016.10.26. 23:05
KBMKate
owo És még a Te wo tsunagou-t is kérlek *-* Ennek a magyar subjára folyton kíváncsi voltam x3
Idézet
2016.10.27. 09:39
Nitta

Kate, a Te wo Tsunagouból az alap Aoi-Tsurugi-Tenma triósat szeretnéd?:D

Idézet
2016.10.27. 22:15
KBMKate
Jap ^^ Előre is köszi :D
Idézet
2016.10.28. 11:35
Nitta

Na, te Wo Tsunagou és B4 alap-videó pipa :D Kimi Dakarához még kell valami olyan TaiTen képet találnom, amitől a fiú látogatók nem rohannak ki a világból. Hétvégére szerintem fent lesznek tecsőn.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!