Phantasmagoria ~ project: INAZUMA11! .:A Magyar Inazuma Eleven Rajongói Oldal:.

Welcome!

Üdvözöllek! Az oldal a Phantasmagoria kisnagy aloldalaként jött létre, abból a célból, hogy összegyűjtsük az Inazuma Eleven rajongói közösséget. Ha van kedved nyugodtan regisztrálj, kommentelj, beszélgess, kérdezz, ezért vagyunk! ;)
  

 
Főmenü
 
Classic
 
Inazuma Eleven GO
 
Danbooru Senki
 
Fandom
 

Főoldal
Főoldal : Danball Senki hetek a McDonald'sban

Danball Senki hetek a McDonald'sban

  2016.10.20. 13:55

Régóta visszatérő probléma, hogy egyesek más videómegosztókra teszik fel az Inazuma részeket. Sokan jelentettétek is nekem ezeket az eseteket, de sajnos, hamar rájöttem, hogy tehetetlen vagyok. Ha megbeszélem a feltöltőkkel, hogy x részt ne töltsön fel, akkor hiába megy a vad bólogatás, mire legközelebb arra járok a megbeszélt játékszabályok összedőlnek. Tudom, hogy egyeseknek a felirat a lényeg, de a felirat mögött gyakran hosszú órák vannak, amit a szabadidőmből áldozok fel. Nem azt mondom, hogy boruljunk térde nagyságom előtt, de szeretném, ha legalább annyiban tisztelnénk a munkámat, hogy a feltöltés után 1 nappal nem látom meg youtube-on a friss részeket...  pláne nem a 3. évadból...

Mivel belefáradtam már a veszekedésbe, abba, hogy folyton én vagyok a gonosz, amiért lelövöm ezeket a próbálkozásokat, erőm sincs arra, hogy ilyenekkel foglalkozzak, úgy döntöttem, hogy most egy ideig Danball Senki felzárkózást tartunk!


5 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.10.21. 11:50
Nitta

Avagy mikor Nitta nem bírja tovább, hogy mások kapják az összes jó szót és dícséretet azért a munkáért, amivel ő gürizett. Így kell elvenni a fordító életkedvét.

Idézet
2016.10.21. 17:37
Atsuya111

Teljesen igazad van nekem is a kedvencem az IE11.És szerintem sem tisztességes hogy valaki csak ugy lenyulja más munkáját (igazából illegális) ilyen az ultimate game is már jó ideje  figyelem alig hogy kijött az új rész rá pár napra felrakja a youtubera nincs egy napja hogy felrakta a 92.részt jó mondjuk ezt te már régebben felraktad de akkor sem tisztességes.Nem szép dolog lenyúlni ami nem a miénk a kár jegyes háziról van szó akár egy videóról nem tisztességes hogy te gürizel vele ö meg lenyúlja csak úgy kérdezés nélkül és aztán hogy megkérted hogy ne csinálja azt mondja hogy abba hagyja de aztán meg folytatja.Megértem hogy egy ideig nem akarsz inazumával foglalkozni.De azért nem tetszik  elfogadom de nem tetszik.

Idézet
2016.10.21. 23:58
Nitta

Igazából nálam az verte ki a biztosítékot, mikor megláttam, hogy milyen lelkesen pakolgatja fel a 3. évad legfrissebb részeit és innen a folytatás szerintem tudjuk milyen forgatókönyvvel menne. Viszont emiatt én az utóbbi időben úgy érzem a semmiért fordítom a sorozatot. Hiába imádom az inazumát, lelikleg megterhelő, mikor más hajtja be a dícséreteket az én munkámért. Azt hiszem, tényleg akkor borult ki a bili, mikor láttam a 90. részt és az első gondolatom az volt, hogy ezt nem hiszem el. Van a csapatnak youtube csatornája, okkal nem teszem fel az inazuma részeket. Mégis legalább négy ember fogta, levette indavideóról és feldobta oda. Egyet lelövök, elküld a jó büdös francba, hogy egy zsarnokgyík vagyok, jön rá egy hónappal a következő. Tényleg nem az oldal látogatói felé irányul ez, mert komolyan, imádlak titeket. ;w;

Ha részt egy ideig nem is adok ki a kezeim közül, azért igyekszem más inazumával kapcsolatos dolgot megosztani, továbbá van egy Drama CD-m is, amin a csapat kerti partit tart és megtudjuk kinek mi a kedvenc étele.... Valahogy igyekszem kiokoskodni, hogy ne azokkal szúrjak ki, akiknek csinálom a feliratokat.

Idézet
2016.10.22. 10:22
Atsuya111

Nem vagyok nagy számitógépes zseni alig tudok valamit de nem lehet valahogy levédeni a videókat vagy kitiltani azokat akik letöltik.Remélem sikerül megoldást találnod mert imádom az Inazuma Elevent (akkor ezek szerint idén mégsem várható az Inazuma Eleven Go filmje)Sok szerencsét a megoldmelláához egy kalappal

Idézet
2016.10.22. 11:47
Nitta
Sajnos attól a pillanattól kezdve, hogy egy videó felkerül az internetre lophatóvá válik csak olyan program kell hozzá, ami kiszedi flashből. Régen nehezebb volt, mert az alap .flv kiterjesztésen kívül más nem volt, de manapság már kb. ugyanabban a formátumban tudod leszedni, amiben a feltöltő megosztotta. Tehát hiába tenném priváttá,amint bejutna a lejátszóhoz már töltené is... :/ Blokkolni sem tudom, mert lehetetlen megállapítani, hogy 300 IPből melyik a tolvajszarka... A GO film pedig addig biztonságban van, amíg a GO részeket nem kezdi el felpakolgatni.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Állapot
 

A Menny Hírnökei! 
 

A fiúk nem várják tétlenül, hogy a lányokat feláldozzák, ezért pedig akár angyalokkal és démonokkal is megküzdenek.

[Letöltés] [Spoiler Szoba]

[Lektor Hub]

 
Megjelenés

[3DS]Inazuma Eleven GO
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Chrono Stone
Japán: Megjelent
EU: Megjelent

[3DS]Galaxy
Japán: Megjelent
EU: 2016

 

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!